Sunday, December 23, 2012

Batch 3: Custom made Colorblock peplum kurung

COLORBLOCK PEPLUM KURUNG
Untuk design colorblock peplum, kami mengabungkan dua warna yang untuk top dan 1 warna skirt. Warna skirt adalah sama dengan color baju utk bahagian dada dan lengan. Design ini juga ditambah perincian beads lace dan pearls detailing di baju. 

Terdapat 2 pilihan material iaitu italian crepe and chiffon silk with full lining. Terpulang kepada customer untuk memilih material untuk keselesaan anda. Design ini memgunakan 10m kain untuk material chiffon dan 5 meter kain utk italian crepe. 

Untuk kepuasan pelanggan, kami mengambil tempahan berdasarkan ukuran badan pelanggan. Tiada size yang di tetapkan. Kami akan guide anda cara-cara untuk mengambil ukuran badan anda. Jadi anda tidak perlu risau jika ada part2 baju yg tidak kena dengan size anda. Yang penting, anda perlulah bagi ukuran yang tepat untuk memastikan kami menghasilkan baju yang sesuai dengan badan anda :) 

Harga Colorblock peplum kurung adalah RM230 (BEADED LACE ONLY) dan RM250 (beaded lace+peals). Deposit RM130 (Beade lace) atau RM150(beade lace+pearls) diperlukan untuk membuat tempahan. Kami buka pre-order untuk COLORBLOCK PEPLUM KURUNG bermula dari 20Dec-31Dec(Slot1)/1 Jan-10 Jan(Slot2). Item akan di pos bermula 7-10Jan(Slot1)/ 24-31Jan(Slot2). Pengeposan akan dilakukan secara berperingkat mengikut tarikh deposit anda diterima.Deposit diperlukan untuk confirmkan order anda. Setelah deposit diterima kami akan proses order anda. Customer yang membuat pembayaran terlebih dahulu akan diutamakan. 

Sekiranya berminat, boleh lah pm/ email dshawlicious@yahoo.com dengan melengkapkan butir-butir berikut: 
Nama: 
Address: 
No Telefon:
Color: 


ps: Kami akan guide anda utk ukuran setelah deposit diterima.Terima kasihNo comments:

Post a Comment